GBS De Vierklaver

De schoolblog van Gavere

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tussen 4 vuren: moev-activiteit op woensdagnamiddag

Wat een succes was deze sportnamiddag!

Met 30 leerlingen van De Vierklaver Gavere trokken we naar Zwalm voor het tornooi tussen 4 vuren.

We hadden 3 ploegen ingeschreven: 4de leerjaar A (ploeg met zowel 3de als 4de klassers), 4de leerjaar B (bijna allemaal leerlingen van het 4de leerjaar) en 3de leerjaar (allemaal leerlingen van het 3de leerjaar).

Wij waren de enige schoolafdeling met zoveel deelnemers, dit bewijst dat onze leerlingen echt wel gek zijn van dit balspel.

Per ploeg was er een kapitein aangesteld die de wedstrijdvolgorde goed in het oog hield, zodat iedereen wist wanneer en op welk terrein ze gingen spelen.

Andere deelnemende scholen waren De Vierklaver Asper en Baaigem/Vurste, Hundelgem, 't Waterpleintje, Dikkelvenne, St-Blasius-Boekel, Munkzwalm en De Zonnewijzer.

De ploegen van het 4de leerjaar haalden elk een 4de plaats in hun poules en mochten nog eens tegen elkaar spelen. De ploeg van het 3de leerjaar haalde een 2de plaats in een wedstrijdtabel met 7 ploegen.

Iedereen speelde elke wedstrijd mee, iedereen gaf het beste van zichzelf en iedereen speelde FAIR! TOPPIE, jongens en meisjes! Proficiat aan Abdisalam, Elias, Lente, Elise, Helena, Senne, Matteo, Sam, Maurice, Michiel, Matin, Deshawn, Lotte, Ilaria, Renske, Lobke en Anouk van het 3de leerjaar! Proficiat aan Louise, Calvynn, Wodan, Senne, Xander, Nout, Keano, Lore, Maïté, Tibo, Madeleine, Oona en Yana van het 4de leerjaar! Klik op de foto voor meer foto's!

 

Nieuwtjes

door de coronacrisis worden alle buitenschoolse activiteiten afgelast

Agenda

Je vindt hier het verslag en de foto's van de voorbije bosklassen (5+6) en sportklassen (3+4)

 

 

 

Elke dag bewegingsactiviteit voor alle leerlingen:

"one mile a day"

 

Elke dinsdag is er middagsport voor de leerlingen o.l.v. juf Nele: de turnjuf

 

Afbeeldingsresultaat voor middagsport op school

 

Sportkalender (binnen en buiten de schooluren):

zie bovenaan: agenda

 

 

 

Zwembeurten

 

 

de zwemlessen starten in september en in februari voor 3 KO

MOS

mos